Jsi jeden z nás...

Kriminalisté z Miami - Dade jsou postaveni před další zapeklitý případ. Úmrtí mladého muže před klubem u pobřeží se na první pohled zdá jako snadný oříšek k rozlousknutí, ale důkazy ukazují směrem k jednomu z těch, pro které je zákon svatý, a odhalují další aktivity a organizovaný zločin, který se v Dade odehrává. Vyřešit vraždu mladého muže není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Navíc se do týmu připojí nová policistka, která právě absolvovala policejní školu, ale není zase tak úplně neznámá...
Jak se Jeanette vyrovná s návratem do Miami, kde před pěti lety pomáhala policistům očistit jméno laboratoře? Zvládne svůj první případ s pomocí nových kolegů? Pomohou policisté odhalit další část organizovaného zločinu na Floridě? A proč musel mladík vlastně zemřít?

Informace

Období psaní: leden 2011 - leden 2019
Navazující na: Extra report z Miami
Znémé postavy: Calleigh, Eric, Horatio, Timmy, Alexx, Jeanette
Počet kapitol: 34

Seznam kapitol

1. Murphyho zákony // 2. Další z těch ukradených životů // 3. Noví kolegové // 4. Jméno: Neznámé // 5. Milovník havajských košilí // 6. Nový svědek // 7. Oběť nebo pachatel? // 8. Malá policistka // 9. Žádný podezřelý // 10. Ve stínu palem // 11. Mrtvý zachránce // 12. Samozvaní kriminalisté a rudá záplava // 13. Schopná advokátka // 14. Utajený záznam číslo 268000 // 15. Svědectví // 16. Když jsou vinní nevinní // 17. Case solved...? // 18. Spravedlnost naruby // 19. Krabice bez víka // 20. Bambusová minisukně a podprsenka z kokosu // 21. Improvizace nutná // 22. Jedna z těch nepředvídatelných situací // 23. Osobní strážce // 24. To je ten důvod // 25. Přísně tajné // 26. Sázka je sázka // 27. Kód 31 // 28. Dokonalý zločin? // 29. Hlášení pro MDPD // 30. Milion důvodů // 31: Tiché doznání // 32. Spravedlnost neexistuje // 33. Není soudu bez žalobce // Epilog: Bílé růže // Co jste nevěděli o Jsi jeden z nás? 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Probděná noc s pirátem

Zlatý padák: Fakta versus Fikce

Den šestý: Co bylo v plánu a co v plánu naopak nebylo...